(+45) 20 23 78 80 / 20 46 56 82
jo@jobyggefirma.dk

Isolering af hus i Århus & Silkeborg

Der er mange fordele ved at have sin bolig ordentligt isoleret. Det vigtigste er at reducere mængden af varme, der undslipper boligen. Dette medfører mindre varmeforbrug, hvilket medfører mindre CO2-udslip og lavere varmeregninger med væsentlige komfortændringer som mindre træk, støjreduktion og dermed bedre akustik i boligen. Ofte er isolering både den mindst besværlige, billigste og hurtigste måde at gøre det på.

Mange ældre huse er ofte ikke ordentligt isolerede – før Oliekrisen var energi billigt, og klimaet var ikke i den offentlige bevidsthed. Det betyder, at store gevinster kan opnås ved relativt billige indgreb såsom hulmur- og loftsisolering. Ofte vil disse betale sig selv tilbage indenfor ganske få år.


Mærkbar forskel med efterisolering

En efterisolering af hulmur, etageadskillelse og loft med Rockwool granulat sørger for betydeligt mindre varmespild. Det er en enkel måde at reducere husstandens CO2 udslip og varmeregningens størrelse. Man kan generelt forvente at spare op imod adskillige tusinde kroner på varmeregningen årligt ved at efterisolere en villa med mangelfuld isolering i hulmur, loft, krybekælder og etageadskillelse.

J.O. Byggefirma er et Autoriseret Rockwool Indblæserfirma, så vi er fuldt ud kvalificerede til at efterisolere jeres bolig og vi assisterer med alle former for isoleringsopgaver i hele Østjylland.

 

Isolering med vedligeholdelsesfrie vinduer!

Når klimaskærmen skal isoleres er vinduerne i mange boliger af ældre dato og kan udskiftes med højtisolerende energivinduer, som faktisk har en højere isoleringsevne end selve væggene. Rockwool har i tæt samarbejde med Outrup udviklet, som de første nogensinde, et vedligeholdelsesfrit vindue med en højisolerende front af stenuld udvendigt og traditionelt fyrretræ på den indvendige side. Vinduet lever op til det nuværende energikrav i BR2020 og fremtidssikrer værdien af dit hus. Læs mere om Outrup GreenFront og andre spændende vinduesløsninger på www.outrup.dk.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på det isoleringsprojekt, der passer til netop din bolig. Vi har udført isoleringsopgaver for mange af vores kunder i blandt andet Århus, Hinnerup, Hasselager og Silkeborg med mere.

Husk, vi hjælper også med anlægning af tag, vinduer, døre samt køkken & bad.

Kontakt os

VI UDFØRER BLANDT ANDET

Tagarbejde • Renovering eller udskiftning af døre og vinduer • Indblæsning af isolering og efterisolering • Gulve og lofter • Låger, køkken og bad • Porte, garager og carporte • Trappearbejde • Terrasser • Udestuer